5 טעויות פרסום בפייסבוק

Advancing Forum Analytics at China Data
Post Reply
tonmoyt01

5 טעויות פרסום בפייסבוק

Post by tonmoyt01 »

...יש להם פתרון. תן לי לספר לך משהו לפני שנכנס לפעולה. מאז שהחלטתי לפתוח את הבלוג הזה, היה לי מאוד ברור שאני לא רוצה לכתוב אם זה לא כדי להקל עליך. אני לא מדבר על לעזור לך יותר. אני מעדיף להשתמש בביטוי אחר. אני רוצה ללוות אותך. גם אתה וגם אני יודעים שלהיות באינטרנט דורש התמדה והקרבה, אבל יחד עם זאת, זה משתלם. כדי להתוודות, אנחנו גם יודעים שכולנו עושים טעויות בהתחלה ובהמשך. זה מה שאתה צריך להעז. אבל אם אנחנו רוצים להגיע לתוצאות, אני לא יכול לחשוב על דרך אחרת מלבד לקחת סיכונים. אז בואו נלמד, אבל ביחד. והיום, ספציפית, על פייסבוק.

אף אחד לא מודע לכך שזו אחת הרשתות החברתיות הטובות ביותר לשחק עם פרסום. בטח עשית את הבדיקות שלך בעצמך. תגיד לי, האם התעוררה אהבה? האם אתה חושב שאתה עדיין יכול לשפר את מסעות הפרסום שלך? קל לדעת. אם המודעות שלך לא השיגו מכירה אחת או לא את אלה שציפית, בהתחשב בהשקעה שלך, ייתכן שטעויות אלו הן ההסבר.

Image

לא להשקיע זמן ומשאבים בחקירת הקהל שלך

לא משנה עד כמה המוצר שלך הוא הטוב ביותר בשוק, גם אם הקמפיין שלך עוצב עלנתוני טלמרקטינג ידי הקריאייטיב הטוב ביותר של הרגע... זה לא משנה אם אתה לא לומד היטב את הקהל שלך ויידע למי אתה מכוון . יש מיליוני אנשים שמחוברים לפייסבוק אבל לא כולם מעניינים אותך וככל שתזהה את זה מוקדם יותר, התוצאות יגיעו מהר יותר. מדובר בבדיקת סוגים שונים של קהלים, גדולים או קטנים יותר, עד שתמצא את האחד שמתאים למותג שלך. אחת הדרכים המהירות ביותר למצוא את היעד הספציפי הזה היא לשאול את עצמך שאלות כמו, אחר אילו דפים הם עוקבים בפייסבוק? ואיזה משפיענים? באילו יישומים הם משתמשים? אילו פוסטים/בלוגים הם קוראים? ממי הם קונים?

כפי שאולי הסקתם, פייסבוק לא מתעניינת במילות מפתח אלא מתמקדת בניתוח פרופיל הקהל: מיקום, נתונים דמוגרפיים, תחומי עניין, התנהגויות וכו'.

הכלי Audience Insights של פייסבוק יעזור לך ליצור רעיונות מיקוד נוספים המבוססים על תחומי העניין והאיכויות של אנשים.

פונה לקהל רחב מאוד

ביחס לנקודה הראשונה, אנו יכולים לטעות ולהיסחף על ידי ההמונים. האמונה שככל שהקהל שלנו רחב יותר, כך נשיג יותר תוצאות היא שגויה. קהל פוטנציאלי שהוא בין 500K ל-1.5 מיליון נחשב לגודל מתאים לשלבים הראשונים.

אין סבלנות

כלומר, לא לתת לקמפיין להיסחט מספיק. אל תצפה לקבל תוצאות מיד. אם ביצעת איסוף נתונים טוב, כל מה שאתה צריך זה מרווח זמן. מנקודת המבט שלי, אתה לא צריך לקבל החלטות לגבי המודעה שלך עד שהיא תגיע ל-1000 אנשים. מכאן ואילך, יהיו לך מספיק נתונים כדי לשקול את השלב הבא: סוג המודעה. הפלטפורמה מציעה את הפורמט המתאים ביותר בהתבסס על תחומי העניין שלך, שיכול לנוע בין הגברת המעורבות עם הקהל שלך למכירת מוצר.

לא לנצל את הערך של המודעה שלך

הרחיבו את מבטכם. גם אם המטרה שלך היא להשיג מכירות, יש עוד ערך נוסף שהמודעה שלך יכולה להציע לך. בפייסבוק.

קבל ביקורים באתר.
קבל אימיילים של מבקרים.
נתח את הפעולות שלהם בדף שלך.
קבל מידע נוסף עבור מסעות הפרסום הבאים שאתה עומד ליצור.
צור רצף דוא"ל כדי לשחזר עגלות נטושות.
ואלה רק חמש דוגמאות. אז, השלב הבא הוא להגדיר את Google Analytics ואת Hot Jar כדי לא לאבד את התנועה באתר שלך.

אתה לא יצירתי

כל כך מיהרת להשיק את המודעה שלך שאתה יודע שלא השקעת מספיק זמן בעיצובה ועכשיו, זה יכול להשפיע על התוצאות. כדי שזה לא יקרה שוב, אני מציע כמה מפתחות:

צור נקודת מיקוד על התמונה, העותק או התמונה הממוזערת של הסרטון.
זכור להשתמש באימוג'ים ולהפוך את ההודעות לאישיות יותר.
שימוש רב בטקסט מסיח את דעת הצופים. פחות מילים אבל הכי מדויקות.
התמונות חייבות להיות ברזולוציה גבוהה.
אם אנשים מופיעים בהם, הם מושכים יותר תשומת לב.
נסה עם פורמטים שונים של מודעות בתוך אותה ערכת מודעות.
Post Reply