Mēnā he pōturi ake ngā whakautu i ngā wā o mua

Advancing Forum Analytics at China Data
Post Reply
maruf

Mēnā he pōturi ake ngā whakautu i ngā wā o mua

Post by maruf »

Ma tenei ka mohio tonu o kaihoko me te awhina ki te pupuri hononga pai ki a raatau. I muri i nga hararei, whakahouhia nga haora ki o wa paerewa. 2. Te arotake i to korero Whakapā me te Ararere Īmēra Me whakapā atu ō kaihoko ki a koe i ngā hāora kore pakihi? Mena e penei ana, me pehea ta raatau mahi?

Me mohio kei to paetukutuku nga korero katoa e Waea Waea SMS Waea Raraunga hiahiatia ana e te tangata ki te tiki awhina, ki te hiahiatia. Tāpirihia he kaiwhakautu aunoa ki to imeera kia mohio ai o hoapaki ki nga ra ka ngaro koe. 3. Tirohia o Puka Īmēra Me mohio kei a koe nga whakamohiotanga kua whakaritea tika mo nga puka kei a koe i runga i te paetukutuku.

Image

tāpirihia he tuhipoka ki te whakamohiotanga puka. 4. Tuhia he Blog Ko te huarahi pai ki te whakapuaki i te koa o te hararei ki te hunga whakarongo ko te tuhi i nga tohutohu tiritahi rangitaki hararei me nga whakaaro awhina i roto i to umanga mo te tau hou. Kei te whakamahere koe ki te tohu hou, ki te whakarewa i tetahi paetukutuku hou, ki te whakatairanga ranei i tetahi taupānga, hua hou ranei i te tau hou? Whakamahia te rangitaki hei huarahi ki te whakanui i te hiahia mo nga mea kei te heke mai i te tau 2023.
Post Reply