Shumica e grupeve të reklamave janë të lidhura me fjalë kyçe specifike

Advancing Forum Analytics at China Data
Post Reply
olive

Shumica e grupeve të reklamave janë të lidhura me fjalë kyçe specifike

Post by olive »

Në këtë mënyrë rrjeti i reklamave e di se kur duhet të ekzekutojë reklamat tuaja. Në shembullin e mësipërm, "mjetet e trajnimit të qenve" mund të jetë fjala kyçe për një grup reklamash. Dhe "lodrat më të mira të qenve" mund të jenë fraza e fjalëve kyçe për grupin tuaj të reklamave.

4. Kopja e reklamës
Teksti i reklamës ka më shumë ndikim se çdo komponent tjetër i fushatës suaj. Për këtë arsye, është e mençur të investoni në shkrimin profesional të kopjimit për të arritur ROI-në më të lartë.

5. Faqja e uljes
Njerëzit do të klikojnë në reklamën tuaj Të dhënat e telemarketingut dhe do të zbresin në faqen tuaj të internetit. Kjo faqe është faqja juaj e uljes. Përsëri, punësoni një shkrimtar me reputacion në mënyrë që të mbyllni më shumë marrëveshje dhe të rritni vlerën tuaj përfundimtare.

Sa kushton reklamimi PPC?
Përgjigja për këtë është e vështirë, sepse duhet të merren parasysh shumë variabla. Ju mund të paguani 89 cent për klikim (d.m.th. një ngjitëse të thjeshtë të kuqe) ose mund të paguani mbi 100 dollarë për klikim (d.m.th. farmaceutikë dhe industri për humbje peshe).

Çmimi juaj mund të luhatet për shkak të fjalëve kyçe që përdorni. Faktorët e buxhetit tuaj të reklamës gjithashtu.

Popullariteti i rrjetit të reklamave vjen gjithashtu në lojë. Reklamat në faqet e njohura si Google do të kushtojnë më shumë se reklamat në Bing, për shembull.

Image

Mos u shqetësoni, shumica e platformave të reklamave ju lejojnë të shihni kostot tuaja dhe të vendosni buxhetin tuaj përpara se të pranoni të paguani për fushatat tuaja. Ju mund të hulumtoni koston dhe shtrirjen e frazës së mundshme të fjalëve kyçe duke përdorur mjetet e tyre kërkimore.

Për shembull, Google Keyword Planner ju lejon të futni frazat e fjalëve kyçe për të parë shtrirjen dhe kostot e pritshme për një frazë të veçantë fjalë kyçe.

Këtu është një shpenzim tjetër për t'u mbajtur mend. Pavarësisht nëse i jepni ose përdorni talentin e brendshëm, do t'ju duhet të paguani një profesionist për të menaxhuar fushatat tuaja reklamuese dhe faqet tuaja të uljes. Konvertimet e shitjeve janë të varura në ekuilibër dhe ju dëshironi një profesionist për të optimizuar fushatat tuaja për fitim maksimal.
Post Reply