GDPR e ka Hamper Lipatlisiso tsa Sepolesa

Advancing Forum Analytics at China Data
Post Reply
makos510

GDPR e ka Hamper Lipatlisiso tsa Sepolesa

Post by makos510 »

Haeba u batla molekane oa B2B ea seng a ntse a sebelisa mokhoa ona, GCL Direct ke setsi sa papatso sa B2B se nang le boiphihlelo ba lilemo tse fetang 27 tsa ho rekisa ka mohala le lits'ebeletso tse ling tsa ho bapatsa. Haeba u thahasella hore na re ka u thusa joang ho latela melao ea EU ea GDPR, kapa ho netefatsa hore khoebo ea hau e lokiselitsoe leano la ho bapatsa le amanang le lekunutu, ikopanye le rona kajeno .
Pele GDPR e qala ho sebetsa, ba bangata ba ne ba lebelletse phel Lintlha tsa Telemarketing etso ea apocalyptic bakeng sa liindasteri tse ngata tse itšetlehileng ka phihlello ea data ea motho. Ka mohlala, lintlha tsa botho li bohareng ba sepheo sa indasteri ea ho bapatsa ho utloisisa hore na bareki ba sebelisana joang le litaba tsa bona le li-platform, 'me GDPR e ne e batla ho khutlisetsa papatso ho Stone Age. Empa joale GDPR e teng - 'me na e tlisitse bofelo ba matsatsi ao ba bangata ba neng ba lebeletse?

Taba ea pele, The Bad News…

Le hoja sepheo sa GDPR e ne e le ho sireletsa litokelo tsa batho ka bomong, molao ona o mocha o bile le bothata bo boholo ba mapolesa. Mohlala, moo mapolesa a kileng a ba le phihlello e bonolo ea ts'ebeletso ea Whois ho tsebahatsa le ho lekola beng ba marang-rang habonolo, ts'ebeletso ena e fumanoe e le khahlanong le GDPR. Beng ba ts'ebeletso, ICANN, ba thehile sistimi e 'ngoe e fapaneng e le tharollo ea nakoana, empa ha ho na pelaelo hore sistimi e fetileng e ne e le molemo ho feta ts'ebetsong ea molao.

Image

GDPR e theko e boima

Likhamphani lefats'eng ka bophara li qhekelletse ('me li ntse li tsoela pele ho qhekella) ho netefatsa hore litsamaiso tsa tsona lia lumellana. Bloomberg e hakanya hore litšenyehelo tsena kaofela li ka ba $7.8 bilione bakeng sa lik'hamphani tse 500 tse holimo lefatšeng ka bophara , 'me Forbes e tlaleha hore e jelletse lik'hamphani tsa US $7.8 bilione le balekane ba tsona ba UK $1.1 bilione .
Post Reply