Зустрічайте «найгарячішу модель у світі», яка привертає увагу відомих футболістів, бійців ММА та мільярдерів!
Емілі Пеллегріні за 4 місяці зібрала на Instagram 149 тисяч підписників. Вона регулярно отримує запрошення на побачення в дорогі ресторани та пропозиції поїхати на відпочинок. Але Емілі – це згенерований образ, створений за допомогою штучного інтелекту. І вона приносить своєму творцю тисячі доларів на платформі Fanvue.
«Я запитав у Chat GPT, як виглядає мрія середньостатистичного чоловіка, і він сказав – з довгим каштановим волоссям та довгими ногами, так що я створив її точно такою, як він описав. Метою було зробити її приємною та привабливою. Я хотів, щоб вона виглядала якомога реалістичніше.»
Емілі почала заробляти для свого творця майже 10.000 $ на тиждень всього за 6 тижнів.
Емілі швидко привернула увагу багатих, впливових та успішних проверка номера намибии чоловіків. Її запрошують до ресторанів і навіть у Дубай. Один відомий футболіст навіть попросив її номер телефону, припускаючи, що вона — справжня жінка.
Але Емілі не єдиний персонаж у віртуальному світі. Її автор також зробив їй блондинисту сестру — Фіону Пеллегріні, яка набрала 30 000 підписників в Instagram за кілька тижнів.
Коли Емілі запрошують до п’ятизіркових готелів і дорогих ресторанів, для людини, яка керує її обліковими записами, все далеко не так гламурно.
«На початку я працював 14-16 годин на день над нею, щоб зрозуміти, які програми штучного інтелекту найкраще генерують її обличчя, тіло та роблять відео. Зараз я працюю близько 8 години кожного дня весь тиждень. Я не та людина, яка ходить на вечірки — я просто працюю».
Успіх Емілі та її «сестри» Фіони показує, наскільки зросло використання генераторів на базі штучного інтелекту в останні місяці. Платформа Unstable Diffusion щодня виготовляє понад 500.000 NSFW-зображень.